Chatta med oss 08 4468 2410
Pharma Check
Leverans inom 24 h Registrerade läkare Diskret förpackning
Tillsammans med Klarna ger vi dig möjligheten att handla nu och betala först i slutet av augusti

Trimetoprim

Beställ Trimetoprin mot urinvägsinfektion snabbt och säkert

Trimetoprim är en antibiotika som behandlar urinvägsinfektion, även kallat blåskatarr eller cystit. Tabletterna lindrar symptomen redan efter 24 timmar och behöver endast tas under några dagar för att helt bota urinvägsinfektionen.

 • Effektiv behandling mot urinvägsinfektion
 • Lindrar symptomen redan efter 24 timmar
 • Kan även användas i förebyggande syfte
 • Levereras inom 24 timmar

För att beställa Trimetoprim online behöver du svara på några kortfattade frågor om din medicinska bakgrund och din hälsa. Det är för att en av våra läkare ska kunna se till att behandlingen är säker för dig.

 • 100% diskret förpackning
 • Leverans inom 24 timmar
 • Betala nu eller via faktura
Fakta
Namn på behandling: Trimetoprim
Aktiv substans: Trimetoprim
Tillverkare: Cresent Pharma
Beskrivning: Trimetroprim används mot mindre allvarliga urinvägsinfektioner. Trimetoprim används även i förebyggande syfte vid återkommande urinvägsinfektioner.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 100 mg, 200 mg
För: För kvinnor som vill behandla återkommande urinvägsinfektion
Skall tas: 200 mg två gånger om dagen under 3-14 dagar
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot urinvägsinfektioner
Inntak av alkohol: Rekommenderas inte
Amning: Rådfråga läkare
Under graviditeten: Rådfråga läkare

Trimetoprim är en populär antibiotikabehandling som används för att behandla cystit, en infektion i urinblåsan som även kallas urinvägsinfektion. Behandlingen kommer i tablettform och behöver endast tas i några dagar för att helt bota urinvägsinfektionen. Trimetoprim kan också tas som en långsiktig och förebyggande behandling, för de som regelbundet upplever urinvägsinfektion. Tabletterna är väldigt enkla att använda och har inte många rapporterade biverkningar.

Urinvägsinfektion kan vara ett otroligt smärtsamt och obehagligt problem som kan störa din vardag och i vissa fall sexuella umgänge. Antibiotika såsom Trimetoprim finns tillgängligt för att lätta på dess symptom och behandla infektionen direkt, du bör inom ett par dagar se tydliga förbättringar. På HealthExpress kan du köpa Trimetoprim säkert och tryggt med möjlighet att välja mellan leverans med posten eller UPS (24 timmar leverans) för att försäkra dig om att du snabbt får den behandling du beställt.

Fördelar med Trimetoprim

Trimetoprim kan snabbt och effektivt bota och behandla en urinvägsinfektion och reducera de obehag som förknippas med cystit. Symptom lättas inom så lite som 24 timmar. Det är det läkemedel som oftast skrivs ut för att behandla urinvägsinfektion tack vare sin snabba behandlingstid och effektivitet. Det är speciellt fördelaktigt för kvinnor som upplever återkommande urinvägsinfektioner. Det är en väldigt praktisk medicin att använda tack vare att den kommer i tablettform och risken för biverkningar anses vara extremt låg.

Hur fungerar Trimetoprim?

Trimetoprim är en antibiotika som är speciellt utvecklad att rikta in sig på specifika bakterier för att därigenom behandla och bota urinvägsinfektioner. Behandlingen botar cystit genom att hindra produktionen av folat, vilket är nödvändigt för att bakterier ska kunna överleva och föröka sig. Utan folat kan bakterier inte producera DNA och därför inte reproduceras. Detta innebär att infektionen inte förmår spridas och immunförsvaret kan utföra sin uppgift av att eliminera infektion mer effektivt.

Kan vem som helst ta Trimetoprim?

De flesta kvinnor över 18 år kan utan problem använda Trimetoprim, men det anses inte som en lämplig behandling för alla. Om du är gravid är det osannolikt att denna behandling skrivs ut till dig. Detsamma gäller om du har njur- eller blodsjukdomar. Viss antibiotika bör inte tas tillsammans med denna medicin, så det är viktigt att du nämner alla läkemedel, även receptfria, du använder när du fyller i din konsultation online, om du väljer att köpa Trimetoprim från HealthExpress.

Hur du tar Trimetoprim

Trimetoprim kommer i tablettform, antingen som en 200mg dos eller en 100mg dosering. När det används för att behandla en plötslig infektion, skrivs behandlingen oftast ut i en 200mg dosering att tas två gånger per dag, i tre till 14 dagar, beroende på hur allvarlig infektionen är. Den kan också tas som en långsiktig, förebyggande behandling i en 100mg daglig dos, en gång per dag, för personer som är utsatta för återkommande infektioner. Tabletterna bör sväljas hela, helst med ett glas vatten, men det är upp till dig själv om du vill ta dem med eller utan mat. Du bör försäkra dig om att ta behandlingen exakt som den ordinerats dig.

Hur du köper Trimetoprim online

Det är lätt att köpa Trimetoprim online på HealthExpress. Vi erbjuder en trygg och säker konsultationsprocess när du beställer genom oss, som inleds med att du fyller i ett konsultationsformulär online. Detta är helt gratis och utan köptvång, men är en väldigt viktig del av processen eftersom det gör det möjligt för oss att försäkra oss om att det är säkert för dig att använda Trimetoprim. När en doktor väl gått igenom konsultation kommer du att få ett recept utskrivet som sedan vidarebefordras och till vårt apotek där behandlingen paketeras och skickas direkt hem till dig, eller närmsta postkontor.

 • 3enkla steg för attfå behandling
  Konsultation
  Läkarens godkännade
  Beställ din behandling
 • Börja din kostnadsfria konsultaion genom att svara på några kortfattade frågor om din hälsa
 • Efter att ha tittat på din hälsodeklaration och medicinska bakgrund ger en av våra läkare förslag på lämplig behandling
 • Efter läkarens godkännande kan du beställa din behandling med möjlighet till leverans dagen efter.
Senaste recensionerna av behandlingen Trimetoprim Kundbetyg: 4.7 av 5 - baseras på 3 oberoende kundrecensioner från Feefo (se alla recensioner av HealthExpress).
Enastående
Trimetoprim
Produkt: Har precis påbörjat behandlingen, men den produkten har h..
Service: Snabbt och enkelt!
Bra när man vet själv vad man behöver hjälp med.
Väldigt bra
Trimetoprim
Produkt: Bra men dyrt
Service: Men dyrt
Enastående
Trimetoprim
Produkt: Använd det här utrymmet för att berätta för..
Service: Snabbt och smidigt!
Feefo